Team

 • Teun

  Eigenaar
  Wat is er mooier dan iemand gelukkig maken? Vanuit mijn passie voor koffie en liefde voor de horeca ben ik in 2012 gestart met Koffie bij Teun. Mijn doel is een extra thuis creƫren. Een plek waar je herkend wordt en waar we er alles aan doen om je optimaal te laten genieten van de koffie, sfeer en gezelligheid. In de afgelopen drie jaar hebben we met ons geweldige team veel gasten kennis laten maken met echte koffie, cappuccino's zoals ze ooit bedoeld waren en filterkoffie. We houden er van om te experimenten met blends en smaken: espresso met Nutella of soda, fruitige ijsthee en de mooiste filterkoffie. Ik heb geen echte koffie als favoriet. Het ligt aan het moment van de dag, de tijd van het jaar en wat voor bijzonders we in huis hebben. Maar de Panameese Geisha in de Chemex maakt me wel altijd weer een beetje emotioneel.
  Meer
 • Fiona

  Barista
  Hoi! Fiona, aangenaam. Momenteel zit ik nog gevangen op school maar daarna hoop ik de wereld te verkennen. Mijn koffiereis begon met een latte met extra caramel maar nu maak je me zielsgelukkig met een klassieke cappuccino. Latte art begint er in te komen; geduld blijft een schone zaak. Ik sta altijd klaar voor een nieuw koffie experiment! Liefde voor design, fotografie, gezelligheid en de geur van verse koffie.
  Meer
 • Teun

  Barista
  Mijn naam is Teun/Antoine, 'de tweede', aka Teun junior. Fashionista barista, trendsetter, entrepreneur, swaglord. Ik vind de naked filter het vetste wat er is. Verder hou ik het bij cappuccino's met soms een beetje siroop erin. Ik kan nog steeds geen rosetta maken.. Passie voor eten, muziek, kunst en horeca. Lievelingsdieren doe ik niet echt aan maar voor de rest ben ik creatief, irritant, sociaal, eigenwijs, bijdehand en heel erg verliefd!
  Meer
 • Inge

  Side-kick
  Wat doe je als de liefde van je leven een droom heeft..? Hard mee helpen en vooral heel trots zijn! Ik ben geen prima donna met espresso's en latte art, maar al het andere lukt aardig. Ik werk graag aan onze site, facebook, instagram, twitter en alles wat er in en buiten de zaak mooi uit moet zien. Stiekem moet ik koffie echt nog 'leren' drinken. Ik proef en ruik. Inmiddels moet ik echt iedere dag een cappuccino hebben dus het begin is gemaakt!
  Meer
 • Lola

  Barista Baby
  Eerst was ik een koffieboon, nu een blend. Papa en mama zijn altijd druk bezig met koffie, werk en leuke dingen: ik doe gezellig mee. Blij word ik van een babyccino en een banaan. Pielen aan de jassen en tassen van de mensen die bij ons komen koffie drinken vind ik het allerallerallerleukst!
  Meer